0 položiek za 0 EUR
Ryby & Rizling / 25. - 26. 4. 2014
17.4.2014

 

Príjmite naše pozvanie na šesťchodové degustačné menu výhradne z rýb spojené s ochutnávkou rizlingov od popredných slovenských, nemeckých a rakúskych vinárov. Večerom Vás budú sprevádzať pán Ing. Peter Marták,profesionálny znalec rýb a o Vaše senzorické zážitky pri ochutnávke vína a jedla sa postará enológ Ing. Vladimír Hronský.
Atmosféra a chute našich predkov z Rakúskej i Uhorskej časti monarchie.
MENU
 
Canapés
Domáci chlieb s pistáciami zdobený penou z údenej maslovej ryby
 
Studené predjedlo 
Tatarák zo žltoplutvého tuniaka s praženým sezamom, prepeličím vajíčkom, bylinkovým šalátom s a Dulovo-octovým želé
 
Polievka 
Šťaveľový krém s morskými riasami so sušenou rybou a tigrou krevetou en beignet
 
Teplé predjedlo 
Pošírovaná makrela s grilovanou Ramiro paprikou, červenou cibuľou a omáčkou burre blanc ochutenou medvedím cesnakom
 
Medzichod 
Arktický sleď marinovaný v bergamote vinaigrette servírovaný s karfiolovým pyré, grilovanou špargľou a omáčkou café de paris
 
Hlavný chod 
Kambala & Foie Gras
Pečená kambala s foie gras – bielou husacou pečeňou, artičokou a zemiačikmi, dekorovaná údenými chery paradajkami
 
Dezert 
Limetkový cheesecake s 
mangom a čili

Penzión FORTUNA***, Sobotské námestie 1768/43, 05801 Poprad - Spišská Sobota
Telefón: +421 52 / 7769 602, Fax: +421 52 / 7886 161, E-mail: fortuna@penzionfortuna.sk

« Späť na zoznam aktualít
© Developed by CommerceLab