0 položiek za 0 EUR

Divinová paštéta

Recept:
Popis

Potrebujeme: 


Suroviny pre 4 osoby: 


250g diviak karé, 250g kačacie pečienky, 2ks červená cibuľa, 1,5 PL dijónska horčica, 0,05dcl karpatské brady, 500g maslo, Tymián, Flor del Sal d´Es Trenc Natural, Čierne korenie, DELIZIA DI CIPOLLA ROSSA DI TROPEA - Pyré z červenej cibule Tropea


Ako na to: 


Mäso z diviaka a kačacie pečienky orestujeme spolu s cibuľou na masle. Pridáme tymián, soľ, korenie, horčicu, a zmes oflambujeme karpatským brandy. Necháme vychladiť. Zomelieme na jemno a opäť prehrejeme na panvici. Teplú zmes rozmixujeme spolu s 250g mäkkého masla. Formu na srnčí chrbát vystelieme potravinárskou fóliou, na dno formy vylejeme 125g vyčíreného masla, ktoré necháme stuhnúť v chladničke. Po stuhnutí naplníme divinovou paštétou, na ktorú vylejeme 125g vyčíreného masla.


Hotovú paštétu necháme poriadne stuhnúť. Podávame so šalátom z rukoly ochuteným horčicovo-limetkovým dressingom, DELIZIA DI CIPOLLA ROSSA DI TROPEA a bagetkami opečenými na cesnakovom oleji - Lanotta cesnak.


Pre gurmánov: Horčicovo-limetkový dressing :
Zmiešame olivový olej - TENUTA SANT APOLLONIA – VALPOLICELLA, citrónový olej - Lanotta citrón, šťavu z limetky, med, vínny ocot a kremžskú horčicu.


Príbuzné produkty